Niski TSH

Home Forums Liječenje Niski TSH

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  MojaStitnjaca Press 2 years, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #705

    ana
    Member

    Poštovani,
    upravo sam dobila nalaz svoje štitnjače i moja doktorica me poprilično zabrinula pa dok ne stignem na red kod endokrinologa (tek za 4 mjeseca) molila bi da mi kažete koliko je moj nalaz zbilja zabrinjavajući.

    T3-2.04
    fT4-18.6
    TSH-0.02
    ATPO-107.8
    ATG-250.1

    Hvala unaprijed

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by  ana.
    #707

    Koje su ref.vrijednosti kod ft4 i dali je to T3 ili ft3 i isto tako fale ref.vrijednosti.

    https://www.facebook.com/groups/stitnjaca/878324125544642/?comment_id=878407462202975&notif_t=group_comment

    #709

    ana
    Member

    Nadopuna vrijednosti
    Trijodtironin, ukupni (T3)-2.04 (1.3-3.1)
    Tiroksin, slobodni (fT4)-18.6 (12-22)
    TSH-0.02 (0.27-4.2)
    AT protiv tiroidne peroks. (ATPO)-107.8 (0-34)
    AT protiv tireoglobulina (ATG)-250.1 (0-115)

    Hvala još jednom

    #710

    Draga ANA,
    Na FCB se nalazi grupa To nisam ja – to je moja štitnjača. Pridružite joj se.

    autoimuna grawes, vjerovatno…hiper, ali zašto doktorica nije na uputnicu stavila hitno ako je zabrinjavaju nalazi…tsh je nizak, slobodni hormoni su dobri, antitjela povišena….neka joj dr stavi na uputnicu hitno pa će odmah doći na red

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

SheZagreb onlineProfitirajInfopunkt